's-Gravelandseweg 6 , Weesp


€ 7.500,- P/M

Information

Monumentale gerenoveerde villa aan de Vecht met steiger, 5 slaapkamers, 4 badkamers, 6000 M2 park in de oude vesting Weesp.
Het historische landgoed “America” is het enige nog bestaande in de vesting Weesp. Door de automatisch aangestuurde hekwerken rijdt u het landgoed op, waar ruimte is voor vele auto’s. Een steiger is op de rivier de Vecht beschikbaar voor een boot. Het pand stamt uit de 18e eeuw en is volgens de hoogste standaard gerenoveerd. Het is een vredige oase van rust, op enige minuten van Amsterdam en vlakbij het Gooi. Ook het historische centrum is op enige minuten fietsen en per boot bereikbaar.
Indeling: De “buitenplaats” heeft een villa met 3 verdiepingen en staat op eigen grond met een privé domein alleen beschikbaar voor de bewoners. Naast het huis is een groot terras met haard en lounge gedeelte. Het huis is bijzonder geschikt voor privé bewoning, alsmede werken aan huis en heeft state-of-the-art wifi en Sonos soundsystem in alle ruimtes. Er is overal vloerverwarming en alle ramen hebben horren. Het alarm systeem is via de telefoon app te bedienen en het huis is volledig gemeubileerd.

YouTube Video van Buitenplaats America: https://youtu.be/PPcokcyVleU
Kom kijken en u heeft uw (t)huis gevonden!

Asking price
€ 7.500,-P/M
Address
's-Gravelandseweg 6
City
Weesp
Zipcode
1381 HH
Size interior
300 m2
Size exterior
6.885 m2
Rooms
8
Bedrooms
5
Construction
1760
Furnished
Yes