For sale: Amsterdamseweg 13, 1422 AC Uithoorn

€249,000
Type of residence Factory warehouse
Plot size 295 m²

Definition

Dit zeer goed onderhouden bedrijfspand met 4 parkeerplaatsen, receptie, kantoor, keuken en dubbele toiletgroep, heeft een bedrijfshal met hoge laad- en los deur (4,2 meter hoog), klimaatbeheersing en een zeer lichte hoge hal, afgewerkt met akoestische geluid wand- en plafond installatie.
De totale afmeting van de hal is 200 M2 (7 meter hoog) en die van het lage (3 meter hoog) deel en kantoor gedeelte 95 M2.
Het gehele pand is zeer goed onderhouden met gebruik van hoogwaardige materialen en is volledig ingericht met trap naar het bovengelegen gedeelte, bekabeling door het gehele gebouw, opslag ruimtes, personeelsruimtes, verlichting, klimaatbeheersing, kantoorruimte en natuurlijk de hal zelf met een op afstand bedienbare roldeur geschikt voor hoge vrachtwagens.
Door de geluidsisolerende installatie is het pand voor meerdere doeleinden geschikt. De in de hal aanwezige stellages kunnen eventueel achterblijven. De deuren zijn voorzien van 3 punt sluiting en voldoen aan het Politie keurmerk 2. De glazen delen van de pui zijn van getint glas voorzien.
Dit pand op een A1 locatie, heeft ontsluiting naar de N201 is op 250 meter afstand en heeft daardoor een directe verbinding met de A2 en A4. Amsterdam, Schiphol, Amstelveen en de veiling Aalsmeer zijn door deze weg direct bereikbaar.
In de omgeving zijn meerdere bushaltes en de bus naar Amsterdam CS, Amstelveen, Alphen aan de RIjn en Wilnis stoppen hier.
Afmetingen zijn circa, prijs is exclusief BTW en aanvaarding is in overleg.

Features

Offer
Reference number 00307
Asking price €249,000
Offered since 29 November 2017
Last updated 29 November 2017
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Factory warehouse
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Plot size 295 m²
Features
Has an office Yes

Map

Recently viewed