One-window approach

 

Management en onderhoud

Het kan een dilemma zijn: U gaat vertrekken, of bent al in het buitenland en uw huis heeft (binnenkort) nieuwe bewoners. Hoe moet het dan met het onderhoud van uw huis; wie houdt het in de gaten, wie zorgt er voor de jaarlijkse Check Up. U heeft er jarenlang veel tijd, geld en energie in gestoken, en nu?

Uiteindelijk wilt u dat uw onroerend goed in waarde toeneemt en niet minder waard wordt door verwaarlozing en achterstallig onderhoud.

Wij beheren uw onroerend goed voor u in Nederland! Wij werken met 18 bedrijven die zich in Nederland reeds lang hebben bewezen en service verlenen op het gebied van Centrale Verwarming, Tuinonderhoud, Schilderwerk, Dakwerken, Loodgieterij, Elektriciteit, Schoonmaak, Verbouwingen, Landschap architectuur- en onderhoud, Zwembad onderhoud en allerlei kleine klussen.

U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden: u kunt ons het e.e.a. laten opknappen als er zich calamiteiten voordoen (€ 55,= per uur, vermeerderd met 21% BTW), of u kunt een beheer contract met ons aangaan voor 8% van de huursom per maand (vermeerderd met 21% BTW). Hiervoor regelen we alles dat zich voordoet betreffende uw huis en wij onderhouden ook het contact met de huurders betreffende de betaling van de huursom.
Hierbij is onze SOS service inbegrepen, die wij inzetten als er spoed hulp nodig is. Wij zorgen dan dat de betreffende discipline met spoed ter plaatse is.

Wij kunnen ook voor een jaarlijkse check up zorgen, zodat mogelijke op handen zijnde reparaties of aanpassingen kunnen worden ontdekt, nog voordat er schade ontstaat en spoed hulp nodig is. Kosten van reparatie, onderhoud en herstel zijn voor de eigenaar, echter wij zullen altijd proberen de beste prijs/kwaliteit verhouding voor u uit te zoeken. Als de tijdspanne van het mogelijke aanstaande onderhoud het toelaat, vragen wij diverse offertes aan, zodat u kunt besluiten met wie u in zee wenst te gaan. Er wordt niets gedaan, zonder dat u daarvan op de hoogte bent: u blijft de baas!

Bel ons en wij zullen u met raad en daad ter zijde staan!

Financiële dienstverlening 

Wanneer u advies wenst op financieel gebied, kunnen wij u in contact brengen met specialisten op elk financieel gebied.

Wij werken met professionals op elk financieel gebied en zij hebben de zelfde invalshoek als wij: Service, Service, Service!!!

Zij kunnen u van advies dienen in de volgende gebieden:

  • Hypotheken op maat (iedere situatie is anders)
  • Investeringen, sparen
  • Belasting aangiftes
  • Belasting advies voor Expats
  • Verschillende andere financiele zaken
Bel ons en wij zullen u alle informatie geven om met deze bedrijven in contact te komen: namen, telefoonnummers, e mail adressen enzovoort. De meeste van hen werken ook na kantooruren.

Interieur decoratie

Doopdesign

Govert Flinckstraat 344 hs

1074 CE Amsterdam

T: +31 (0)20 771 58 71

E:doob@doobdesign.com

 

Expat center

A1 Executive Estate is een preferred supplier bij het Expat Center for The Netherlands.
Meer informatie nodig? Kijk op www.expatcenter.nl


Neem contact op