Snel zoeken

Verhuren

Wanneer u kiest voor A1 Executive Estate voor het verhuren van uw woning, dan kiest u voor efficiëntie, transparantie en betrouwbaarheid.

Door onze jarenlange ervaring op de woningmarkt hebben we de beschikking over een uitgebreid netwerk waarbinnen wij uw woning kunnen adverteren. Door te werken met meerdere internationale websites en bijna alle makelaars in Nederland, kunnen we u verzekeren dat we het hoogste niveau van publiciteit kunnen aanbieden voor de vermelding van uw woning.

Het selecteren van de meeste geschikte huurder voor uw woning is onze core-business. Zoals gezegd is betrouwbaarheid een van de kernpunten van ons bedrijf. En dit mes snijdt aan twee kanten. Ongeveer 85% van onze klanten zijn expats, die voor een soepele overgang naar hun nieuwe leven in een vreemd land onder andere afhankelijk zijn van de betrouwbaarheid van het makelaarskantoor dat zij kiezen. 

We staan telefonisch en per email tot uw beschikking op werkdagen van 9:00u tot 17:00u. In het weekend kunt u ons voor noodgevallen bereiken op ons mobiele telefoonnummer.  


Bij A1 Executive Estate werken we op 'NO SOLUTION = NO FEE' basis. Dit betekent dat wij u alleen kosten voor onze diensten in rekening brengen zodra wij de meest geschikte huurder voor uw woning hebben gevonden. 

U betaalt afhankelijk van de lengte van het uiteindelijke huurcontract de volgende kosten:

• Voor een contractlengte van 6 tot 60 maanden: 1 maand huur plus btw
• Voor een contractlengte tot 6 maanden: 1/2 maand huur plus btw
• Voor een contractlengte minder dan 3 maanden: 1/3 maand huur plus btw
• De minimale kosten zijn € 500, =, plus btw
• Voor kortlopende huur zijn er speciale tarieven. Kijk onder de knop: kortlopende huurovereenkomst.
Bel ons en wij adviseren u om uw woning op de soepele manier te verhuren.


Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Verificatie
Deze simpele vraag/antwoord-test is om spam tegen te gaan. Bewijs dat je een persoon bent en geen spambot.

Laatste nieuws

Recent bekeken